Nytt liv

Upplever hur mitt liv under januari månad kommit in i en tornado av förändringar. Först slutar jag på min anställning i ett tryggt arbete som chef i kommunen för att axla en ny roll som egen företagare. Arbetet i mitt egna företag är delvis nytt och har bjudit på massor av nya inspirerande arbetsuppgifter. Jag kommer att gå från ett arbete med massor av kundkontakter dagligen till kontakt med en i taget.
Har börjat att träna på ett nytt ställe med nya människor och det känns bra att få vara anonym. Vi har sagt upp lägenheten och ska flytta ut till vårt renoverade torp till sista april.
Våran vänkrets håller sakta men säkert på att bytas ut.
Med andra ord så ser det ut som ett helt nytt liv tar sin början efter 50 år :)

Egen företagare !!!

Så var alla bitarna på plats. Vilket flyt jag har haft. Alla pusselbitarna fanns där det var bara att sätta ihop dem. Vilket känns helt fantastiskt. Jag är så tacksam för universums hjälp :)
Från den 1 februari är jag nu egen företagare, hurra för mig. Kommer att arbeta med SCIO ett frekvensverktyg. Kort förklarat kommer jag att göra analyser av dina inre frekvenser, läsa av var dina obalanser finns och sedan hjälpa till med att återställa balansen i din kropp genom samma apparat.
Helt suverän metod att hitta balansen i kroppen.
Du hittar mig på Alternativ Praktik Helheten i Örebro. Välkommen !

Nu ska jag lära in mig på apparaten, flytta ut från gamla jobbet, flytta in i nya lokalen allt inom loppet av 10 dagar. Fort går det och underbart kul är det.

Nu ska det ske

Ja så då är det dags att starta ett eget företag !!! Pirrigt och alldeles alldeles underbart. Så snart allt är klart kommer jag att meddela var jag kommer att vara så ni kan komma till mig.
Jag kommer att arbeta med frekvens justeringar....så då undrar du vad det är. Eftersom allt är energi, vibrationer så finns den apparat som kan läsa av din kropp och se vad du har för obalanser och ge förslag på vad du kan göra för att må bättre ,eller så hjälper apparaten till med att justera dina frekvenser så att de påverkar dig åt rätt håll. Den arbetar på fysisk, mental och själslig nivå. Mera info kommer snart !

Förändringar på G

Så det är nu mitt liv ska byta riktning. Jag väntar på besked om vi ska få göra ett lägenhetsbyte, så vi kan flytta ut på landet. Jag väntar på besked om jag ska få möjligheten att överta ett blomstrande företag. Det jag vet är att jag ska börja träna på Aspholmens Wellness Center i morgon. Skönt med en ny omgivning och nya människor.
Livet är spännande !

Förälskelsens energi

Vi är alla energi och komna ur samma energi..fast vi är alla som en egen stråle av energi. Ja du fattar :)
Så det betyder att vi alla är en och samma....vi är all ETT.

All for One, One for ALL

Kan det vara så att när du blir kär så är det för att du får se en glimt av ditt vackraste jag skymta fram i en annan persons ögon...och vips så faller du för skönheten i dig själv och ser det du så innerligt längtar efter att möta ditt sannaste jag.
Förälskelsen är ett faktum. För det är ju så att all kärlek finns redan inom dig.
Håll kärleken vid liv, spegla dig i andras vackra ögon. Le och dela med dig av dig själv så att även den du betraktar kan upptäcka sin bild i dina ögon och ni tillsammans kan mötas i det dom är.


Maten vi äter

Lyssnade på radion i dag när vi satt i bilen på väg ut till landet. På nyheterna pratades det om att vi slänger för mycket av den maten vi köper hem, närmare 30 % åker i soporna. Så nu ska det forskas på hur vi kan minska "matslängadet". En teori enligt forskaren var att maten är för billig ???

Jag tror att vi snarare fastnar i reklamens vackra värld. Vi tror oss om att bara vi köper det och det så kommer våra måltider att bli fantastiska. Ett bra exempel är ju julbordet som bara ska innehålla ALLT oavsett om vi tycker om det. Men det hör till och ska finnas där...för vem äter sylta,grisfötter och massor av olika sorters sillar och korvar.
Jag tror vi har en ambition att laga och äta det vi köper men snubblar på mållinjen p g a brist på ork.
Sedan har vi en rädsla för att maten vi äter ska vara gammal, alltså slänger vi mat som vi tror kan vara skadlig för oss. Vi är mera rädda för gammal mat än att maten ska innehålla tillsatser.
En annan sak jag funderat över när det gäller mat är att på varje tv kanal i dag finns det matprogram. Program som ska locka oss att laga nya maträtter. Kockarna är trevliga och maten de lagar ser enkel och mycket god ut. Njutningsfullt betraktar vi tv rutan och känner lusten att laga maten nästa dag.
Väl i butiken blir vi överfallna av alla färdiga och halvfärdiga rätter vars bilder lovar så mycket. Billigt är det och färdigt är det, så enkelt bara att värma upp. Där spricker drömmen att själv laga maten. Vi blir bekväma.
Det är bara det att när den där färdiga maten väl är uppvärmd så verkar den ha tappat både färg och form och är långt i från bilden på förpackningen och smaken , tja soptunnan nästa.

Ett visst mått av ansträgning skapar frihet !
Jag lagar min mat från grunden,vilket ger mig en frihet att äta bra mat fri från tillsatser. Min kropp älskar det.
Jag äter mycket RAW food och är vegetarian sedan 15 år.
För många i min omgivning är det besvärligt och verkar omständigt att äta som jag gör, för mig är det frihet.

Bästa "piggadrinken" gör du med ett visst mått av ansträngning :)
1 blodgrape
1 apelsin
1 blodapelsin
Ta fram ett stort glas
Dela frukten på mitten,gröp ur fruktköttet med en sked eller kniv, rätt ner i glaset.
Pressa ur all saften, ner i glaset.
Pudra över cocosflingor och kanel.
Rör om.
Njuts bäst med sked.

Nyfödd


Är som ett nyfött barn, öppnar ögonen för första gången och betraktar min omvärld. Så känner jag inför dessa nya 365 dagar av liv.
Funderar över hur många av oss längtar hem.  Vi stressar från arbetet till hemmet bara för att göra vadå ? 
Sitta framför tv;n eller datorn, plocka runt med sakerna i hemmet. Våra hjärtan är oroliga och söker efter ro. När vi sedan är hemma så längtar vi bort.
Jag kan ibland förvånas över vad det är som gör att jag ska hem så snabbt fast jag inget har som väntar.
Men jag tror det är över 20 år av mammarollen som sitter kvar. Hämta barnen från dagis, hem och ordna med maten.
Nu är barnen självgående och har flyttat men mönstret i mig finns kvar. Jag har varit medveten om detta under flera år så nu när sista barnet ska flyga ut på sina vingar, då ska detta mönster omprogrameras i mig.
Dessa nya dagar ska jag fylla med massor av eget material, sådant som tillför mig energi och stärker mig.
Jag har redan bokat in träningen, massagen och när vi nu flyttar i vår ska jag starta upp med mitt måleri igen.
Jag har ju en egen ateljé på landet som bara väntar på mig.
Bilden med mor & barn målade jag sommaren 2007. En sommar då massor av bilder på kvinnor strömmade ur mina fingrar och ut på papper.

RSS 2.0